Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 19.
Admin

    SZENZÁCÍÓS OSZTV GYŐZELEM

    Minden eddigi sikerét túlszárnyalva lett a Kisvárda SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikum Magyarország legeredményesebb Közgazdasági képzést folytató középiskolája. A pénzügyi-számviteli ügyintézők Országos Szakmai Tanulmányi Versenyén (OSZTV) -amely a szakma legrangosabb megmérettetése - a több száz induló közül a Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikum 4 diákja is bekerült az országos döntő 43 fős mezőnyébe.

    SZENZÁCÍÓS OSZTV GYŐZELEM

     Az idén Makón megrendezett két napos megmérettetés eredményeképpen BILKAI ÁGNES 14.a osztályos tanuló I.HELYEZÉST ért el, csatlakozva ezzel az utóbbi évek (2016-2018-2019-2023) szintén az  iskolából kikerült OSZTV győzteseihez.

    Idén azonban bravúros módon a dobogó másik két fokára is Petőfis diák állhatott, ugyanis RÁDI VIVIEN 14.a osztályos tanuló II.HELYEZÉST, GYENE TIFANI 14.a osztályos tanuló III.HELYEZÉST ért el.

    Ezáltal mindhárman mentesültek a szakmai vizsga letétele alól, és 100%-os minősítésű bizonyítványt kapnak. JAKAB LILLA 14.a osztályos tanuló pedig a döntőben nyújtott kimagasló teljesítménye alapján a szakmai vizsga jelentős része alól felmentést kapott, szintén 100% -os minősítéssel.

    Felkészítő tanárok:

    Dr.ROZSÁLYINÉ KOSZTYA ERIKA (pénzügy)

    FEKETE TIBOR (számvitel, számítógépes könyvelés)

    MACSI GYULA (elektronikus bevallás készítése)

    PÓTI TAMÁS (gazdálkodási ismeretek, adózás)

    SIPOS-MÁRTON DÓRA (portfólió bemutatása)

     A fent leírt kimagasló eredmények alapján  iskolánk érte el az összesített első helyezést, ezáltal a Pénzügyminisztérium által elismerve a KISVÁRDAI SZC PETŐFI SÁNDOR TECHNUKUM LETT 2019 után 2024-ben is MAGYARORSZÁG LEGEREDMÉNYESEBB KÖZGAZDASÁGI KÉPZÉST FOLYTATÓ KÖZÉPISKOLÁJA. 

    Az elért eredményekhez szívből gratulálunk!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    A rendészeti tehetségek szolgálatában

    A rendészeti tehetségek szolgálatában

    A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium stratégiai céljai között szerepel a tehetségek támogatása, ezért minden évben bekapcsolódnak az ÉReTT programjaiba.

    2024. ápr. 12.
    Admin
    HÍREK AZ ADY NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATRÓL

    HÍREK AZ ADY NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATRÓL

    A Kisvárdai Szakképzési Centrum Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában 53. alkalommal került megrendezésre az Ady Napok rendezvénysorozat, melynek keretében belül a diákok összemérhették tudásukat több területen is. A nemzetközi versenyen a Kisvárdai Szakképzési Centrum intézményei valamint a zilahi és balassagyarmati testvériskolák vettek részt.

    2024. ápr. 10.
    Admin
    Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

    Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

    Zajlik a sportélet a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában, ahol a diákok több sportágban is összemérhették tudásukat kortársaikkal.

    2024. márc. 26.
    Admin


    KIMIKK
    Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Kisvárdai Szakképzési Centrum

        4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

      • Telefon: 06-45-488-031

        E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


      2024Kisvárdai Szakképzési Centrum