Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 26.
Admin

  Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

  Zajlik a sportélet a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában, ahol a diákok több sportágban is összemérhették tudásukat kortársaikkal.

  Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

  Legkiemelkedőbb teljesítményt a budapesti FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA Országos Döntőjében Peterman Petra 11. a osztályos tanuló nyújtott, aki súlycsoportjában(-47 kg) az 1.helyet szerezte meg, így megkapta Magyarország Diákolimpiai Bajnoki címét!!! Kiemelkedő teljesítményt nyújtott még Kóczé Zsófia 9. b osztályos tanuló is, aki az előkelő 4. helyet szerezte meg.

   

  A Fehérgyarmaton megrendezett LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA megyei elődöntőjén is képviseltette magát az intézmény. A labdarúgó csapat: Beri Bernát, Derceni Dániel, Buda Zsolt, Csontos Kristóf, Becző Bálint, Szűcs Kristóf, Orosz László tanulók, ezen a rendezvényen két győzelmet arattak. A Petőfi Kupán pedig az ezüstérmet sikerült megszerezniük, ahol ráadásul a szervezők Korompai Milánt megválasztották a Torna Legjobb Kapusának!

   

  A FUTSAL csapat tagjai is remekeltek: Szedlácsek Gergő, Tkacsuk Anatolij, Orosz Rudolf, Buda Zsolt, Orosz László, Peterman Péter, Szűcs Kristóf, Beri Bernát tanulók a 3. helyet szerezték meg a CEFU Kupa Vármegyei Döntőjén, ahol Peterman Pétert választották a csapatvezetők a torna "Legjobb játékosának"!

   

  A Móricz kupán a lányok RÖPLABDA csapata mutatkozhatott be: Popovics Szofia, Seleljo Viktória, Csorvási Hanna, Kajus Stefánia, Morzsa Sára, Gyapjas Mónika, Jencsik Adrienn, akik a 4. helyezést szerezték meg.

   

  1. március 22-én pedig a HS LÖVÉSZ KUPA ORSZÁGOS DÖNTŐJÉBE jutott Végvári Zoltán 12.B és Orosz Rudolf 11.B osztályos tanulók bizonyíthattak. A diákok szépen szerepeltek, de dobogós helyet nem sikerült szerezniük. Hamarosan a diákolimpián újra próbára tehetik tudásukat. 

   

  A diákokat Juhász Ferenc, Kovács Péter és Mosdóczi Bence oktatók készítették fel. Ezúton gratulálunk a diákoknak és felkészítőiknek!

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A rendészeti tehetségek szolgálatában

  A rendészeti tehetségek szolgálatában

  A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium stratégiai céljai között szerepel a tehetségek támogatása, ezért minden évben bekapcsolódnak az ÉReTT programjaiba.

  2024. ápr. 12.
  Admin
  HÍREK AZ ADY NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATRÓL

  HÍREK AZ ADY NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATRÓL

  A Kisvárdai Szakképzési Centrum Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában 53. alkalommal került megrendezésre az Ady Napok rendezvénysorozat, melynek keretében belül a diákok összemérhették tudásukat több területen is. A nemzetközi versenyen a Kisvárdai Szakképzési Centrum intézményei valamint a zilahi és balassagyarmati testvériskolák vettek részt.

  2024. ápr. 10.
  Admin
  A csengeri „Értékőrzők”

  A csengeri „Értékőrzők”

  A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium diákjait és tanárait látta vendégül a Csengeri Gyermek és Ifjúsági Egyesület az O'sváth Gyűjtemény falai között.

  2024. márc. 26.
  Admin


  KIMIKK
  Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2024Kisvárdai Szakképzési Centrum