Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 26.
Admin

    Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

    Zajlik a sportélet a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában, ahol a diákok több sportágban is összemérhették tudásukat kortársaikkal.

    Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

    Legkiemelkedőbb teljesítményt a budapesti FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA Országos Döntőjében Peterman Petra 11. a osztályos tanuló nyújtott, aki súlycsoportjában(-47 kg) az 1.helyet szerezte meg, így megkapta Magyarország Diákolimpiai Bajnoki címét!!! Kiemelkedő teljesítményt nyújtott még Kóczé Zsófia 9. b osztályos tanuló is, aki az előkelő 4. helyet szerezte meg.

     

    A Fehérgyarmaton megrendezett LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA megyei elődöntőjén is képviseltette magát az intézmény. A labdarúgó csapat: Beri Bernát, Derceni Dániel, Buda Zsolt, Csontos Kristóf, Becző Bálint, Szűcs Kristóf, Orosz László tanulók, ezen a rendezvényen két győzelmet arattak. A Petőfi Kupán pedig az ezüstérmet sikerült megszerezniük, ahol ráadásul a szervezők Korompai Milánt megválasztották a Torna Legjobb Kapusának!

     

    A FUTSAL csapat tagjai is remekeltek: Szedlácsek Gergő, Tkacsuk Anatolij, Orosz Rudolf, Buda Zsolt, Orosz László, Peterman Péter, Szűcs Kristóf, Beri Bernát tanulók a 3. helyet szerezték meg a CEFU Kupa Vármegyei Döntőjén, ahol Peterman Pétert választották a csapatvezetők a torna "Legjobb játékosának"!

     

    A Móricz kupán a lányok RÖPLABDA csapata mutatkozhatott be: Popovics Szofia, Seleljo Viktória, Csorvási Hanna, Kajus Stefánia, Morzsa Sára, Gyapjas Mónika, Jencsik Adrienn, akik a 4. helyezést szerezték meg.

     

    1. március 22-én pedig a HS LÖVÉSZ KUPA ORSZÁGOS DÖNTŐJÉBE jutott Végvári Zoltán 12.B és Orosz Rudolf 11.B osztályos tanulók bizonyíthattak. A diákok szépen szerepeltek, de dobogós helyet nem sikerült szerezniük. Hamarosan a diákolimpián újra próbára tehetik tudásukat. 

     

    A diákokat Juhász Ferenc, Kovács Péter és Mosdóczi Bence oktatók készítették fel. Ezúton gratulálunk a diákoknak és felkészítőiknek!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    SZKTV siker Fehérgyarmaton

    SZKTV siker Fehérgyarmaton

    Gratulálunk Károly Kristófnak aki a Szakiskolák Szakmai Tanulmányi Versenyének országos döntőjén a dobogó második fokára állhatott fel! Köszönjük a felkészítést oktatójának Szatmáriné Molnár Annának, a felkészüléshez szükséges feltételek biztosítását a KSZC vezetőségének.

    2024. ápr. 28.
    Admin
    V. ARANYCSAPAT KUPA

    V. ARANYCSAPAT KUPA

    Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium Intézményünk diákjai Komáromba utaztak, hogy részt vegyenek az V. Aranycsapat Kupán, azaz a Kárpát-medencei teremlabdarúgó tornán. Az eseményen a nemzeti összetartozás jegyében 8 magyarországi és külhoni magyar oktatási intézmény focicsapata mérkőzött meg egymással.

    2024. ápr. 26.
    Admin
    Tehetségígéretek a Diákolimpián

    Tehetségígéretek a Diákolimpián

    Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium Intézményünk kiemelt figyelmet fordít a tehetséggondozásra, így mindig keresi azokat a 9. évfolyamos diákokat, akik tehetségesek valamiben.

    2024. ápr. 25.
    Admin


    KIMIKK
    Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Kisvárdai Szakképzési Centrum

        4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

      • Telefon: 06-45-488-031

        E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


      2024Kisvárdai Szakképzési Centrum