Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


"Legyél te is pénzügyi junior klasszis!" -verseny

Kisvárdai SzC Fehérgyarmati Móricz Zsigmond Szakképző Iskola Negyedik alkalommal rendezték meg a "Legyél te is pénzügyi junior klasszis!" országos versenyt. Iskolánk kereskedelmi és webáruházi technikus tanulói eredményesen szerepeltek, és bejutottak a második fordulóba a legjobb 20 csapat közé. A csapat tagjai:

2024. máj. 25.
Admin

  Együttműködés a kisvárdai mentők és a szakképzésben tanulók között

  „Az egyedülálló képességek összeadódása többet eredményez, mint az egyéni teljesítmények összege” Büszke polgármesterként voltam jelen ma délelőtt a kisvárdai mentőállomáson, ahol a fennállásának 76., a világon elsőként Magyarországon indult rohamkocsi-szolgálat 70. évét ünneplő Országos Mentőszolgálat együttműködési megállapodást írt alá a Kisvárdai Szakképzési Centrummal.

  2024. máj. 24.
  Admin

   Szakmaverzum

   Bemutatjuk nektek a szakképzési rendszert, amelyben tanultok, és megmutatjuk, hogy miért jó nektek!

   2024. máj. 23.
   Admin

    Új járási hivatalt avattak Záhonyban!

    Navracsics Tibor: az állam megbecsüli polgárait, értük működik. A több mint 300 millió forintos, teljes felújítás után modern, 21. századi körülmények között fogadhatja az állampolgárokat a Záhonyi Járási Hivatal. A keddi ünnepélyes átadáson részt vett Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, aki hangsúlyozta: nem először jár ilyen apropóból a vármegyében.

    2024. máj. 22.
    Admin

     Az Év pálinkás bonbonja - verseny

     Százharminchárom nevezés érkezett az Év pálinkás bonbonja-2024. versenyre. Négy kategóriában hirdették meg a vetélkedőt. Hatvannyolc krémtöltelékkel készült, kézműves pálinkás bonbon érkezett a kiírásra. A Gyulai Pálinkafesztiválon az év gyümölcse idén a birs volt, így külön bírálták a birspálinka felhasználásával készült édességeket: abból 30-at neveztek. Új kategória a mindenmentes bonbon, amiből 8-at bírált a zsűri; és külön értékelték az oktatási intézményben készült bonbont, itt 11 iskolából 27 nevezés érkezett.

     2024. máj. 18.
     Admin

      Pályaorientációs nap a Móriczban

      A Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda pályaorientációs napot szervezett, ahol iskolánk bemutatta a választható szakmákat a diákoknak. Ez egy kiváló alkalom volt arra, hogy a tanulók szélesebb körű képet kapjanak a különböző szakmákról és jobban megértsék, milyen lehetőségek állnak előttük.

      2024. máj. 17.
      Admin

       Kandó - újabb duális képzési lehetőség

       Újabb duális képzési lehetőség intézményünkben! Iskolánkban rendkívüli esemény történt a mai napon. A délelőtti órákban megjelent az intézmény udvarában a Büntetés-végrehajtási Intézet rabszállító autója. Szerencsére nem rabosítási céllal, hanem épp ellenkezőleg.

       2024. máj. 16.
       Admin


        KIMIKK
        Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
        Széchenyi 2020

         • SZC logo fehér
         • Kisvárdai Szakképzési Centrum

          4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

         • Telefon: 06-45-488-031

          E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

          Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


         2024Kisvárdai Szakképzési Centrum