Kisvárdai Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2022. jún. 14.


Admin

  Vizer Zoltán Szakképzésért díj átadása

  2022. június 10-én a Kisvárdai SZC Móricz Zsigmond Szakképző Iskola épületében tartotta a Kisvárdai Szakképzési Centrum a Vizer Zoltán Szakképzésért díj átadását.

  Vizer Zoltán Szakképzésért díj átadása

  2022. június 10-én a Kisvárdai SZC Móricz Zsigmond Szakképző Iskola épületében tartotta a Kisvárdai Szakképzési Centrum a Vizer Zoltán Szakképzésért díj átadását.

  A díj névadója, Vizer Zoltán, a Kisvárdai Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettese, akinek tragikusan korai halála miatt döntött úgy a Kisvárdai Szakképzési Centrum akkori vezetése özvegye engedélyével, hogy az intézmény legmagasabb szakmai kitüntetését róla nevezi el.

  Szigorú feltételeket támasztott a Kisvárdai Szakképzési Centrum a díjazottakkal szemben, az intézményben tanuló diákok szüleinek és az oktatói testületnek is méltónak kell tartania jelöltet a megtisztelő kitüntetésre.

  Nemcsak oktatók kaphatják meg a díjat, hanem a Kisvárdai Szakképzési Centrum központi munkaszervezetének munkatársai közül is egy arra méltó személy, hiszen az ő szakmai tevékenységük nélkül nem tudnának működni az iskolák.

  A következő kollégák kapták ebben az évben a díjat:

  Horváth Attila Ferenc, a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium vizuális kultúra, pincér elméleti és gyakorlati oktatója 2001-ben kezdte pedagógusi pályáját.

  Munkatársai precíz, figyelmes, segítőkész, kreatív, türelmes, megbízható kollégaként ismerték meg. Szakmai munkája magas színvonalú, korrekt. Diákjai eredményesen szerepelnek a képzőművészeti pályázatokon. Túravezetőként kirándulásokat szervez, irányítja a közösségi szolgálat adminisztrációs munkáját. Csenger város önkormányzata az Év pedagógusa címmel jutalmazta 2016-ban.

  Macsiné Bódi Katalin magyar-történelem szakos tanár 1987-ben került a fehérgyarmati Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskolába, ahol azóta is dolgozik.

  Számtalan szavalóversenyen, irodalmi vetélkedőn, helyesírási versenyen szerepeltek eredményesen az általa felkészített diákok. A hagyományos keresztény értékrendet magáénak valló és a nemzeti hagyományokat mélyen tisztelő emberként sokat tesz azért, hogy az iskolaközösség méltóképpen emlékezzen meg a történelmi sorsfordulókról és színvonalasan ünnepelje meg az iskolai eseményeket.

  Több évtizedes pedagógus pályafutása alatt több osztálynak volt az osztályfőnöke. Ezt a feladatát is a tőle megszokott odaadással, gondossággal végezte. Az általa vezetett osztályok tanulóit lelkiismeretességre, munkaszeretetre, őszinteségre, tisztességre nevelte. Töretlen munkabírása mellett egészséges életmódja, emberi tartása, családi élete is példaértékű tanítványai és munkatársai számára.

  Molnárné Valánszki Erzsébet matematika-fizika-számítástechnika szakos pedagógus 1998-ban kezdte meg munkáját a Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola jogelődjében.

  Folyamatosan képezte magát: mesterpedagógus, közoktatási szakértő, érettségi vizsgaelnök, közoktatási vezető és szakvizsgázott pedagógus. A tanítást mindig kellő komolysággal és odafigyeléssel végezte. Kedvessége, gyermekszeretete, magas szakmai tudása, türelme miatt közkedvelt személyiség. Több mint 38 éve osztályfőnök. Munkáját nagyfokú precizitás, segítőkészség, magas fokú empátia jellemzi.

  Kovács Sándor biológia-testnevelés szakos pedagógus 1989-ben kezdte meg pályafutását a Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium jogelődjében.

  A testnevelő munkaközösség legrégebbi, legrutinosabb tagja, szakmája iránt elkötelezett, jószívű, empatikus személyiség, éveken át munkaközösség-vezetői szerepet is vállalt, munkáját a pontosság, precizitás jellemzi. Rendszeresen szervez edzőtáborokat, osztálykirándulásokat, túrákat. Mentorként segíti a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű tanulókat. A Záhonyi Közlekedési Diáksport Egyesület elnöke. Több jelentős elismerés büszke tulajdonosa. Nevéhez fűződik a 20 éve rendszeresen megszervezett Kandó Kupa nemzetközi félpályás labdarúgó torna lebonyolítása. Tanítványaival több sportágban képviseli a diákolimpiai versenyrendszerben az iskolát.

  Girászin János a Kisvárdai SZC Móricz Zsigmond Szakképző Iskolában és annak jogelődjeiben harminc éve dolgozik.

  Tanműhelyvezetői, majd igazgatóhelyettesi teendőket látott el, jelenleg megbízott igazgatóként tevékenykedik. Sokat tapasztalt vezető, magabiztos fellépése, határozott, de mégis barátságos magatartása hozzájárul közkedveltségéhez. Szakmai ismereteit, tudását folyamatosan gyarapítja, elismerése egy életút munkájának megköszönése.

  Vargáné Maklári Zsuzsanna, a Kisvárdai Szakképzési Centrum központi munkaszervezetének személyi ügyintézője.

  Kedves Zsuzsa!

  Nem könnyű családanyaként, feleségként a munkahelyen is maximálisan helytállni. Az aggódó anyai és házastársi szeretet mellett figyelni kell a munkahelyen elvégzendő feladatokra, pontosan, lelkiismeretesen el kell végezni azokat, és közben nem egyszerű megmaradni jókedvűnek, kedvesnek, vidámnak, higgadtnak, türelmesnek. Te ezt a nehéz feladatot is minden nehézség nélkül elvégzed.

  A munkádért, emberségedért, kedvességedért, segítőkészségedért hálásak vagyunk.

  Köszönjük az együtt töltött munkás, vidám perceket, órákat.

  További munkádhoz sok sikert, jó egészséget, magánéletedben sok boldogságot, örömet!

  Fogadd szeretettel a Vizer Zoltán Szakképzésért díjat munkád és kedves lényed megbecsüléseként.

  A Kisvárdai Szakképzési Centrum központi munkaszervezetének vezetői: Bodnár Attila Sándor főigazgató, Matus Attila Imre kancellár, Mészárosné Végső Katalin gazdasági vezető és Moldvay Zsolt főigazgató-helyettes gratuláltak a díjazottaknak, és megköszönték munkájukat, további tevékenységükhöz pedig sok sikert és jó egészséget kívántak.

  Az ünnepség befejezéseként vendégül láttuk a díjazottakat és a megjelent vendégeket.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Állásbörze

  Állásbörze

  2022.06.14-15-én állásbörzén vettek részt a Kisvárdai SZC munkatársai a Tungsram Operations Kft. szervezésében.

  2022. jún. 16.


  Admin

  Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe jutott a záhonyi székhelyű Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum diákja

  Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe jutott a záhonyi székhelyű Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum diákja

  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a nappali tagozaton végzős tanulók számára hirdette meg a Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt.

  2022. ápr. 7.


  Admin

  Átütő siker a Kisvárdai SZC Móricz Zsigmond Szakképző Iskolában!

  Átütő siker a Kisvárdai SZC Móricz Zsigmond Szakképző Iskolában!

  A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV).

  2022. ápr. 6.


  Admin  • KIM
  • IKK
  • Nyíregyházi Egyetem
  • TEHETSÉG.HU
  • Határtalanul Program
  • Erasmus+
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2023Kisvárdai Szakképzési Centrum