Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 20.
Admin

  A Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikumi diákjai nyerték a PénzÜgyesek Provident kupa döntőjét

  A XXI.század a csapatmunka, az együttes kreatív gondolkodás kora. Különösen fontos szempont ez a technikumi szakképzésben, amikor a diákok számára a stabil szakmai ismeretek mellett a piaci igények változékonyságából adódó versenyszellemet és rugalmasságot is át kell adni.

  A Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikumi diákjai nyerték a PénzÜgyesek Provident kupa döntőjét

  Szerencsére a Kisvárdai SZC Fehérgyarmati Petőfi Sándor Technikumban több olyan oktató is van, akik a fenti szellemiség jegyében foglalkoznak tanítványaikkal. 

  PénzÜgyesek Provident Kupa 

  Dr. Rozsályiné Kosztya Erika évek óta készíti fel tanítványait pénzügyi versenyekre, amelyeken kiemelkedő eredményeket érnek el. A PénzÜgyesek Provident Kupa egy meghívásos gazdasági verseny. A szervezők 2023-ban keresték meg iskolánkat, hogy eddigi eredményeinkre való tekintettel 1 csapattal vegyünk részt ezen a versenyen. A szakmai munkaközösség rövid gondolkodás után az iskolavezetéssel egyeztetett és iskolánk elfogadta a felkérést. 

  A versenyt Budapesten, a Jedlik Ányos Gimnáziumban szervezték meg. A behívott 18 csapatot három csoportra osztva zajlottak az előbbre jutásért vívott elődöntők. A három forduló után a döntőbe jutott 6 csapat között voltak a Petőfis lányok is: Baráth Petra, Bilkai Ágnes, Imre Boglárka és Telegdi Vivien. A döntőben biztos tudással és jó taktikával bizonyították, hogy a sokoldalúan felkészültek és jól tájékozódnak a pénzügyi világ kérdéseiben.  

  A fehérgyarmati Petőfi technikum gazdálkodás- és menedzsment ágazatának tanulói az ország legrátermettebb csapatait maguk mögött hagyva lettek I. helyezettek ezen a színvonalas országos pénzügyi versenyen! Köszönjük a meghívást! 

  Az, hogy a teljes versengésről televíziós felvétel készült, méginkább fokozta a verseny izgalmait, melyben felkészítő tanáruk, Dr Rozsályiné Kosztya Erika mellett a csapatot kísérő diáktársak is végig támogatták az ország legügyesebb PénzÜgyes lányait! 

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Esti munkarend, felnőttek szakmai oktatása

  Esti munkarend, felnőttek szakmai oktatása

  A 2024/2025. tanévben a felnőttek szakmai oktatásában, felnőttképzési jogviszonyban, esti munkarendben a következő szakmák indítását tervezzük:

  2024. júl. 3.
  Admin
  Fontos információk a szakképzési ösztöndíj és az egyszeri pályakezdési juttatás utalásáról

  Fontos információk a szakképzési ösztöndíj és az egyszeri pályakezdési juttatás utalásáról

  A tanuló az ösztöndíjra – a szakirányú oktatásban szakképzési munkaszerződéssel részt vevő tanuló kivételével – az első szakma megszerzéséhez kapcsolódóan az olyan szakmai oktatásban jogosult, amelyben ingyenesen vesz részt. Az ösztöndíjra való jogosultság annak a tanítási évnek a tanév szakképzésben alkalmazandó rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott utolsó tanítási napjáig áll fenn, amelyben a tanuló a szakirányú oktatást közvetlenül követő első szakmai vizsgáját megkezdi.

  2024. jún. 28.
  Admin
  Ingyenes esti oktatás

  Ingyenes esti oktatás

  A 2024/2025. tanévben az érettségire épülő, nappali tagozatos, két éves technikumi képzést az alábbi szakmákban tervezzük: - gépjármű-mechatronikai technikus - informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus - vendégtéri szaktechnikus A 2024/2025. tanévben a felnőttek szakmai oktatásában, felnőttképzési jogviszonyban, esti munkarendben a következő szakmák indítását tervezzük:

  2024. jún. 27.
  Admin


  KIMIKK
  Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2024Kisvárdai Szakképzési Centrum