Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 26.
Admin

  A csengeri „Értékőrzők”

  A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium diákjait és tanárait látta vendégül a Csengeri Gyermek és Ifjúsági Egyesület az O'sváth Gyűjtemény falai között.

  A csengeri „Értékőrzők”

  A két intézmény együttműködésének köszönhetően a tanulók osztályfőnöki óra keretében  megismerhették Csenger értéktárát egy információban gazdag és képanyagot is bemutató kisfilm által. Majd Szabó János, a Csengeri Helytörténeti Gyűjtemény szakmai vezetője előadásában hallhattak egy tájékoztatót is a magyarországi értéktár-mozgalomról, és megtekinthették az európai hírű könyvgyűjteményt, amely a néhai O'sváth György mindenkori és meghatalmazott brüsszeli nagykövet hagyatéka. A programot az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság támogatta, mely remek lehetőség volt arra, hogy a diákok megismerkedjenek az értéktár-mozgalommal. A program célja az volt, hogy felfedezzék mennyi értéket rejt Csenger városa, illetve, hogy a hagyományápolás milyen nemes és rendkívüli feladat.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Esti munkarend, felnőttek szakmai oktatása

  Esti munkarend, felnőttek szakmai oktatása

  A 2024/2025. tanévben a felnőttek szakmai oktatásában, felnőttképzési jogviszonyban, esti munkarendben a következő szakmák indítását tervezzük:

  2024. júl. 3.
  Admin
  Fontos információk a szakképzési ösztöndíj és az egyszeri pályakezdési juttatás utalásáról

  Fontos információk a szakképzési ösztöndíj és az egyszeri pályakezdési juttatás utalásáról

  A tanuló az ösztöndíjra – a szakirányú oktatásban szakképzési munkaszerződéssel részt vevő tanuló kivételével – az első szakma megszerzéséhez kapcsolódóan az olyan szakmai oktatásban jogosult, amelyben ingyenesen vesz részt. Az ösztöndíjra való jogosultság annak a tanítási évnek a tanév szakképzésben alkalmazandó rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározott utolsó tanítási napjáig áll fenn, amelyben a tanuló a szakirányú oktatást közvetlenül követő első szakmai vizsgáját megkezdi.

  2024. jún. 28.
  Admin
  Ingyenes esti oktatás

  Ingyenes esti oktatás

  A 2024/2025. tanévben az érettségire épülő, nappali tagozatos, két éves technikumi képzést az alábbi szakmákban tervezzük: - gépjármű-mechatronikai technikus - informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető technikus - vendégtéri szaktechnikus A 2024/2025. tanévben a felnőttek szakmai oktatásában, felnőttképzési jogviszonyban, esti munkarendben a következő szakmák indítását tervezzük:

  2024. jún. 27.
  Admin


  KIMIKK
  Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2024Kisvárdai Szakképzési Centrum