Ugrás a fő tartalomra

4600 Kisvárda Mártírok útja 8.


06-45-488-031

Széchenyi 2020

Hírek


2024. márc. 26.
Admin

  A csengeri „Értékőrzők”

  A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium diákjait és tanárait látta vendégül a Csengeri Gyermek és Ifjúsági Egyesület az O'sváth Gyűjtemény falai között.

  A csengeri „Értékőrzők”

  A két intézmény együttműködésének köszönhetően a tanulók osztályfőnöki óra keretében  megismerhették Csenger értéktárát egy információban gazdag és képanyagot is bemutató kisfilm által. Majd Szabó János, a Csengeri Helytörténeti Gyűjtemény szakmai vezetője előadásában hallhattak egy tájékoztatót is a magyarországi értéktár-mozgalomról, és megtekinthették az európai hírű könyvgyűjteményt, amely a néhai O'sváth György mindenkori és meghatalmazott brüsszeli nagykövet hagyatéka. A programot az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság támogatta, mely remek lehetőség volt arra, hogy a diákok megismerkedjenek az értéktár-mozgalommal. A program célja az volt, hogy felfedezzék mennyi értéket rejt Csenger városa, illetve, hogy a hagyományápolás milyen nemes és rendkívüli feladat.

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  A rendészeti tehetségek szolgálatában

  A rendészeti tehetségek szolgálatában

  A Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégium stratégiai céljai között szerepel a tehetségek támogatása, ezért minden évben bekapcsolódnak az ÉReTT programjaiba.

  2024. ápr. 12.
  Admin
  HÍREK AZ ADY NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATRÓL

  HÍREK AZ ADY NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATRÓL

  A Kisvárdai Szakképzési Centrum Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában 53. alkalommal került megrendezésre az Ady Napok rendezvénysorozat, melynek keretében belül a diákok összemérhették tudásukat több területen is. A nemzetközi versenyen a Kisvárdai Szakképzési Centrum intézményei valamint a zilahi és balassagyarmati testvériskolák vettek részt.

  2024. ápr. 10.
  Admin
  Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

  Diákolimpiai Országos Bajnok az Adys diák

  Zajlik a sportélet a Kisvárdai SZC Csengeri Ady Endre Technikum és Kollégiumában, ahol a diákok több sportágban is összemérhették tudásukat kortársaikkal.

  2024. márc. 26.
  Admin


  KIMIKK
  Erasmus+Határtalanul ProgramNyíregyházi EgyetemTEHETSÉG.HU
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Kisvárdai Szakképzési Centrum

    4600 Kisvárda Mártírok útja 8.

   • Telefon: 06-45-488-031

    E-mail: kisvardaszc@kisvardaszc.hu

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/006070


   2024Kisvárdai Szakképzési Centrum