Angol nyelvi képzés

TÁJÉKOZTATÓ

A Kisvárdai Szakképzési Centrum a GINOP- 6.1.3-17 projektjének keretében térítésmentes, 120 órás, illetve 240 órás angol nyelvi képzéseket hirdet a lakosság idegen nyelvi kommunikációs készségeinek fejlesztése érdekében. A nyelvi képzések a Közös Európai Referenciakeret (KEF) besorolása szerinti minimumszinten (A1), alapszinten (A2), továbbá küszöbszinten (B1) és középszinten (B2), 9-14 fős kiscsoportokban valósulnak meg. Az idegennyelvi képzések elődleges célja a résztvevők idegen nyelvi ismereteinek egy szinttel történő emelése. A képzés térítésmentessége magában foglalja valamennyi, a képzéshez kapcsolódó szolgáltatást, így a kontaktórákon való részvétel díját, továbbá a résztvevők számára biztosított tankönyv, munkafüzet, hanganyag, e-learning tananyag költségeit. A nyelvi képzés követelményeit teljesítők a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt kapnak.

A képzés ütemezése: 2x4 óra/hét vagy 2X5 óra/hét (a képzés óraszámától, a képzési csoport összetételétől függően)

A képzések kezdésének időpontjai: 2019. február, 2019. október, 2020. február, 2020. október, 2021. február hónapokban.

A képzés helyszínei:

  • Kisvárdai SZC II. Rákóczi Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (4600 Kisvárda, Mártírok útja 8.)
  • Kisvárdai SZC Petőfi Sándor Szakgimnáziuma

(4900 Fehérgyarmat, Május 14 tér 16.)

  • Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiuma

(4625 Záhony, Kárpát u. 4)

  • Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma

(4765 Csenger, Honvéd u. 5.)

Igény és megfelelő létszám esetén a Kisvárdai Szakképzési Centrum beiskolázási területéhez tartozó egyéb településeken kihelyezett képzések is szervezhetők.


 

A jelentkezés feltételei:

-          16-65 év közötti életkor;

-          általános vagy középfokú végzettség (felsőfokú oklevéllel rendelkezők nem vehetnek részt a képzésben);

-          magyar állampolgárság, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei lakóhely (külföldi állampolgárságú természetes személy esetében megyei lakhely, vagy tartózkodási hely, magyarországi munkavégzésre jogosító munkavállalási, vagy összevont kérelmezési eljárás alapján kiadott tartózkodási engedély);

-          a résztvevőnek nyilatkoznia kell, hogy ezzel a képzési programmal párhuzamosan nem vesz részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott, felnőttképzés keretében megvalósuló idegen nyelvi képzésben.

A térítésmentes képzésben való részvétel feltételei:

A képzés modulzáró szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, amelynek legalább 60%-os teljesítése szükséges a „megfelelt” minősítéshez. A tanórákról való megengedett hiányzás mértéke nem haladhatja meg a teljes óraszám 20 százalékát. Ennek túllépése esetén a Résztvevő záróvizsgára nem bocsátható, a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt nem kaphat.

A jelentkezés helye:

Jelentkezni lehet a tagintézmények tanulmányi osztályán. A jelentkezéshez szükséges nyomtatványok elérhetők a Szakképzési Centrum tagintézményeiben, illetve elektronikus levélben igényelhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jelentkezési határidő:

2019. január 2-tól folyamatosan. A jelentkezéseket a tavaszi szemeszterben induló képzéseknél minden év január 30-ig, az őszi szemeszterben induló képzéseknél szeptember 30-ig tudjuk elfogadni.

További információk:

Csorbáné Burcs Erika projekt szakmai vezető

Tel: 30/207-12-75, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Látogatóink

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi