Idegen nyelvi verseny

Idegen nyelvi verseny

A Kisvárdai SZC Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma 2018.12.13-án, csütörtökön 13.00 órai kezdettel rendezte meg a hagyományos idegen nyelvi versenyét angol és német nyelvből. A GINOP 6.2.3-17-2017-00031 projekt támogatásával létrejött rendezvényünkön az eddigi legmagasabb tanulói létszámmal vettek részt a környék általános iskoláinak 7. és 8. osztályos tanulói, az SZC tagintézményei-Záhony, Fehérgyarmat-és iskolánk versenyzői. 3 fős csapatokban, összesen 130 tanuló mérettette meg magát nyelvenként két kategóriában, a célnyelv országainak téli ünnepei témakörben. A feladatok változatosak, a tanulók nyelvi szintjének megfelelően lettek összeállítva. A versenyzők jó hangulatban, tudásuk legjavát használva teljesítették a feladatokat. Kategóriánként az első három csapat minden tagja –összesen 36 tanuló- értékes és hasznos, kétkötetes tanulói szótárral térhetett haza. Aki nem ért el helyezést, az sem távozott üres kézzel, mindenki kisebb ajándékcsomagot kapott. 
Köszönjük szépen minden kedves kollégának a felkészítést és a tanulóknak pedig az aktív részvételt.

A verseny helyezettjei:

Német:
I.Kategória: 1. Pátyod Antall József Általános Iskola
2. Fehérgyarmat Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskola
3. Pátyod Antall József Általános Iskola
II. Kategória: 1. 12.A Csenger Ady Endre Középiskola
2. Fehérgyarmat Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskola
3. 11.A Csenger Ady Endre Középiskola

Angol:
I.Kategória: 1. 9.A Csenger Ady Endre Középiskola
2. . Fehérgyarmat Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskola
3. 8.B Makovecz Imre Általános Iskola Csenger
II. Kategória: 1. 12. A Csenger Ady Endre Középiskola
2. Fehérgyarmat Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskola
3. .Fehérgyarmat Petőfi Sándor Közgazdasági Szakközépiskola

I.Teqball kupa

I.Teqball kupa

2018. 11. 28-án került megrendezésre a GINOP 6.2.3-17-2017-00031 pályázat szabadidős tevékenység keretében az I.Teqball kupa Fehérgyarmaton, melyre a Kisvárdai Szakképzési Centrum középiskoláiban megszervezett házibajnokságok győztes csapatai kerültek be.

Az öt középiskola csapatait és tanárait az ünnepélyes megnyitón a centrum főigazgatója Leleszi Ágnes köszöntötte és bíztatta a csapatokat jó játékra a Fair Play szellemében.

A fődíj egy Teqball asztal volt, amely vándorolni fog az elkövetkező években megrendezésre kerülő verseny győztesei között.

Gratiulálunk minden versenyzőnek!

 

 

 
I. TEQBALL KUPA VIDEO - KISVÁRDAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM

2018. 11. 28-án került megrendezésre a GINOP 6.2.3-17-2017-00031 pályázat szabadidős tevékenység keretében az I.Teqball kupa Fehérgyarmaton, melyre a Kisvárdai Szakképzési Centrum középiskoláiban megszervezett házibajnokságok győztes csapatai kerültek be. Az öt középiskola csapatait és tanárait az ünnepélyes megnyitón a centrum főigazgatója Leleszi Ágnes köszöntötte és bíztatta a csapatokat jó játékra a Fair Play szellemében. A fődíj egy Teqball asztal volt, amely vándorolni fog az elkövetkező években megrendezésre kerülő verseny győztesei között. Gratiulálunk minden versenyzőnek!

Közzétette: Kisvárdai Szakképzési Centrum – 2018. december 3., hétfő

Látogatóink

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi