ginop

GYAKORNOKI PROGRAMRÓL...

Gyakornoki program tájékoztató

Sample Images

Segítünk elérni kitűzött céljait.

Partnerek vagyunk

Sample Images

Intézményeinkben magas szintű oktatás folyik.

Hol találhatóak iskoláink ?

Ismét kitárta kapuit a záhonyi középiskola

Idén is megrendezésre kerültek az intézményi Nyílt Napok a Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Közlekedési Szakgimnáziuma és Dr. Béres József Kollégiumában. Ezeken az alkalmakon az ide látogató végzős általános iskolás diákok megismerhették az iskolát, részt vehettek gyakorlati foglalkozásokon, előadásokon és bemutatókon is. Az idei esemény mottója akár ez is lehetett volna:” Én is voltam Kandós diák!”

Meghívott előadóink között ugyanis sok olyan ma már a szakmájában elismert ember volt, akik korábban sok éven keresztül koptatták iskolánk padjait. Példaként állt diákjaink előtt Csőri Miklós és Miskolczi Gábor Forgalmi Csomóponti Főnökség vezető, valamint Fábián Tamás rendőr őrmester. Előadást tartottak még Tóth Ilona és Kormos Dénes az ÉRETT –tanács képviseletében.

 

Láthattak még a hozzánk érkezők önvédelmi bemutatót, valamint gyakorlati órán szerezhettek mély benyomást a vasutas, rendőr valamint vámos szakmák mindennapjaiból.

 

 

Miután a rendezvényen több százan tiszteletüket tették, reménykedünk benne, hogy egy ilyen sikeres eseménnyel hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy könnyebb legyen a pályaválasztás a diákok és szüleik számára.

 


Aktuális

Elérhetőség

Kisvárdai Szakképzési Centrum

4600, Kisvárda

Mártírok útja 8.

Tel.: +36 45/488-031
"Az igazi tanítás nem a tudás átadását jelenti. Az igazi tanítás arra ösztönzi a tanulót, hogy maga tegyen szert az ismeretekre."(John Milton Gregory)
 
Csatlakozz hozzánk !