ginop

Gyakornoki Programról...

Gyakornoki program tájékoztató

Sample Images

Segítünk elérni kitűzött céljait...

Partnerek vagyunk

Kandós Szalagavató 2017.11.24.

2017.11.24-én tartottuk iskolánk szalagavató ünnepségét. A hetekig tartó felkészülés után elérkezett a nap, amit a végzős diákok, szüleik és osztályfőnökeik annyira vártak.

A záhonyi Művelődési ház színházterme zsúfolásig telt. Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő úr , Vizer Zoltán a Kisvárdai SZC intézményvezető-helyettese, Helmeczi László Polgármester Úr és Urr Ildikó a Záhonyi Árpád Vezér Általános Iskola és AMI igazgatója is megtisztelte jelenlétével rendezvényünket.

 

A Himnusz elhangzása után Pokol László 12.A osztályos tanuló Karinthy Frigyes Előszó című versét szavalta el nagy átéléssel. A következő percekben Bodnár Attila Sándor iskolánk tagintézmény-vezetője mondott ünnepi beszédet. Hálásan köszönte Képviselő Úr és a Kisvárdai Szakképzési Centrum segítségét iskolánk több mint 40 éves épületének megújításában, majd a végzősökkel kapcsolatos személyes élményeit osztotta meg velünk.

Az ünnepélyes szalagtűzés után az énekkar összeállítása, majd a végzős osztályok táncai, jelenetei következtek. Láthattunk angol és bécsi keringőt, hipp-hoppot, zumbát, a műsor végén az évfolyam képviselői megköszönték Marján Zoltán tánctanár munkáját. Majd közös énekkel búcsúztak osztályfőnökeiktől.

 

A szalagtűzési ünnepséget immár hagyományosnak mondható bállal zártuk.


Aktuális

Elérhetőség

Kisvárdai Szakképzési Centrum

4600, Kisvárda

Mártírok útja 8.

Tel.: +36 45/488-031
"Az igazi tanítás nem a tudás átadását jelenti. Az igazi tanítás arra ösztönzi a tanulót, hogy maga tegyen szert az ismeretekre."(John Milton Gregory)
 
Csatlakozz hozzánk !